Gezichtsbehandelingen

Voor basis en huidverbeterende gezichtsbehandelingen ben je bij Beauty by Denice aan het goede adres! Met mijn huidverbeterende behandelingen gaan wij een stapje verder dan de bekende gezichtsbehandelingen. Ik werk volgens de laatste technieken om de diepere huidlagen te bereiken en te behandelen. Ben je toe aan het volgende level voor jouw huid? Maak dan snel een afspraak en ervaar wat de mogelijkheden zijn.

Prijslijst

Gallerij

Veelgestelde vragen

Wat is microdermabrasie?
Microdermabrasie is een mechanische peeling om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt onder vacuüm behandeld. Er wordt geen schade toegebracht aan de huid en er wordt nauwkeurig en gecontroleerd gepeeld tot het gewenste niveau is bereikt.
Wat doet microdermabrasie voor jouw huid?
Microdermabrasie werkt in de opperhuid. Dit is je bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijderd zijn, is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasiebehandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien.
Wat kun je behandelen met microdermabrasie?
Microdermabrasie is voor bijna iedereen geschikt. Met microdermabrasie is het volgende te behandelen:

  • Rimpels
  • Onzuivere huid
  • Huidveroudering
  • Pigmentvlekjes
  • Littekens
  • Zonneschade
  • Rokershuid
  • Grove poriën
  • Grove huidstructuur
  • Futloze huid
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Dit is een beetje verschillend per persoon en leeftijd. Als je ouder wordt, vertraagt je celdeling waardoor je dan ook meer behandelingen nodig hebt. Een indicatie is 6 behandelingen tot ongeveer 40-45-jarige leeftijd en ben je ouder, dan is het gemiddeld 8-10 behandelingen.
Is microdermabrasie pijnlijk?
Nee, de behandeling is helemaal niet pijnlijk en wordt zelfs als ontspannend ervaren. Dit komt ook door het apparaat waarmee wordt gewerkt.
Wat is Biopeel B2
De term Bio Peeling is geen merknaam, het betekent (bio) natuurlijk en (peeling) exfoliatie. De Biopeeling van 2B Biobeauty is de nieuwste generatie kruidenbehandeling dat gebruikt wordt als manuele microdermabrasie (geen apparaat nodig) voor huidverbetering. Deze biopeeling methode is gericht op het verwijderen van de dode cellen (corneocytes) bij de vorming van de hoornlaag. In tegenstelling tot andere peelings die alleen aan de oppervlakte werken, activeert de 2B Biopeeling het afschilferingsproces van binnenuit. De krachtige en 100% natuurlijke ingredienten en micronaaldjes van de Biopeeling dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden!
Wat is het resultaat van een Biopeel B2 behandeling?
De huid wordt diep gezuiverd, het cellulaire metabolisme opnieuw geactiveerd en de huidspanning van binnen uit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes. Verwijde poriën zijn gladder en pigmentatievlekken verminderd. Een schitterend resultaat waarbij uw klant er onmiddellijk goed uitziet. Het elimineert oppervlakkige huidoneffenheden en geeft een jonge en stralende look: het resultaat is bij de eerste behandeling al duidelijk zichtbaar.